_DSC2138.jpg

dining 

ここでしか味わうことの出来ない

驚きと感動の食体験

THIS IS A GREAT PLACE FOR YOUR PALATE.

ハウスサンアントンは地域の農園や生産者の方々に

支えられています。奥信濃の豊かな土壌が育む、

エネルギーに満ちた食材があって初めて料理ができます。

地域の食材に感謝をし、それらが可能性を最大限にまで

引き立たせるための研究を重ねる日々です。

以下よりレストランの詳細をご確認ください。

​お食事だけのご利用も大歓迎です。

お客様の特別な要望にも喜んで対応いたしますので、

どうぞお気軽にご相談ください。 

We work closely with local, smaller-scale organic

producers when sourcing ingredients and take great

pride in a sustainable “farm-to-face” philosophy.

This enables us to maximize the possibility of creating

 new menu and consistently provide premium quality to

our guests while also supporting our regional

community and agriculture system.

​For restaurant bookings, please enquire at least

a day in advanced.

_dsc2003.jpg

DINNER

シェフのお任せコース(8品)

CHEF'S SPECIAL EIGHT COURSE MENU 

料理を担当するのは大阪の星付きレストランで修行を積んだ片桐健策シェフ。

フレンチを基盤に日本やアジアのエッセンスを独自のバランスとスタイルで融合させる想像性に富んだ料理は

ここでしか味わう事の出来ないもの。

季節によって手に入る食材も異なってきますので、多少の変化はご了承ください。

​お時間

夕食:18時30分からのスタートのみ。

・お席に限りがございますので前日までの予約が必要となります。

​*2日前までのご予約で、ベジタリアン、ヴィーガンにも対応いたします。

内容により追加料金がかかる場合があります。事前にお問い合わせください。*

ご料金

大人・・・6,600円(税込、ドリンク別)、小人・・・2,200円(税込)(12歳まで)

Our restaurant is open for dinner from 6.30pm. 

PRICE

                 Adult  JPY 6,600        Child  JPY 2,200 (Up to 12 yo)

*Price indicated apply per person with service charge and taxes included.

Our chef, Kensaku Katagiri having trained at a Michelin star restaurant in Osaka, returned to his hometown, Nozawa Onsen,

using his acquired French cuisine skill as his base with a twist of Japanese / Asian essence to create his own imaginative style of cuisine.

He strives to offer to a totally different and unprecedented  approach to the dining experience by utilising the abundance of

 local ingredients and  mountain vegetables around the area. He emphasises on no preservatives, no artificial additives in his food. 

The menu changes depending on local, seasonally available produce. At Haus St. Anton, we wish to promote eco-awareness

and sustainable food production systems by being accountable for our ingredient sourcing choices and being local. 

We hope to inspire each of our guests by conveying these ideals through an unforgettable dining experience.

To make a booking, please contact our reception team via email or phone +81(0)269-85-3597

*Seats are limited, advanced booking is required. We kindly ask you to adhere to the booking time once reservation confirmed. 

*Vegan or vegetarian meals can also be arranged provided reservation is made at least two days in advance. 

​この土地が育む素材にこだわり

感動のある食を楽しんでいただく。

それこそ、ハウスサンアントン が追求するスタイルです。

To be able to create and share the gastronomy experience by using only locally sourced produce is my ultimate joy. 

Kensaku Katagiri, Head Chef and Food Creative Director

_DSC3034.jpg
朝食1.jpg

BREAKFAST

EVERY GREAT DAY REQUIRES A GREAT START

「なんかいい。」

それでいて「飽きない」そんな朝食を

作りたい。と毎朝心を込めて作る朝食です。

 

お目覚めのスムージー、ヨーグルト(お好きな自家製ジャムをのせて)、本日のサラダ、日替わりスープ、パン2種類、本日の自家製ジャム3種類、木島平村のはちみつ、本日の卵料理と付け合せ、コーヒーまたは紅茶

​お時間

朝食:朝7時30分からスタート

・お席に限りがございますので前日までの予約が必要となります。

ご料金

 大人 1,700円(税込)

小人 1,000円(税込)(12歳まで)

A delectable hearty breakfast to start your

day with our 100% fresh fruit smoothies,

a variety of homemade jam, yoghurt, soup of the day, green salad, bread selection, and eggs of the day, together with coffee or tea of your choice. 

Our restaurant is open for breakfast

from 7.30am - 10.00am

PRICE

 Adult     JPY 1,700        

Child.    JPY 1,000 (Up to 12 yo)

Come and enjoy the start of the day

with a selection of tastes. 

9515 Toyosato Nozawaonsen, Nagano 389-2502 JAPAN

​〒389-2502 長野県下高井郡野沢温泉村豊郷9515

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • TripAdvisor

BOOKING ENQUIRY / RESERVATION

EMAIL : info@st-anton.jp       TEL : +81(0)269-85-3597  

RENTAL ENQUIRY   

EMAIL : rental@st-anton.jp       TEL : +81(0)269-85-2275  
(*Omit the initial zero when dialing from outside of Japan.) 

©HAUS ST.ANTON 2020 ALL RIGHTS RESERVED